Ulla Järvi

Kuvaaja: Käkelä Mikko

Suomen tiedetoimittajain liiton pääsihteeri

Perjantai
10:10-10:52
Agricola
Hyvät ja huonot tiedeuutiset. Järj. Tiedonjulkistamisen neuvottelukunta.

Ohjelmaklassikko! Ajankohtaisia tiedeuutisia ruotivat päätoimittaja Erkka Railo, kirjailija ja tiedetoimittaja Tiina Raevaara, opiskelija Sofia Sourander, pääsihteeri, toimittaja ja kirjailija Ulla Järvi ja professori Pentti Huovinen.

Ohjelmatuottaja: TJNK
16:30-17:10
Agricola
Pysäyttääkö pelko ihmiskunnan? Järj. Suomen tiedetoimittajain liitto.

Suomen tiedetoimittajain liiton keskustelussa hyökätään pelkoja päin. Pelko ohjaa ihmisen toimintaa. Tätä on käytetty hyväksi esimerkiksi uskonnoissa. Mutta tuoko tiedekään selityksiä taivaankappaleiden liikkeille tai lohtua pandemian järkyttämässä maailmassa? Keskustelijoina kirjailijat Anna Tommola, Markus Hotakainen, Jussi Lankinen. Haastattelijoina pääsihteeri Ulla Järvi ja kirjailija Tiina Raevaara.

Ohjelmatuottaja: Suomen tiedetoimittajain liitto
Lauantai
15:30-16:22
Agricola
Tietokirjaraati. ULLA JÄRVI, TUOMO KARHU, HANNU SALMI, MIKKO KOUKI, ANNE RUTANEN.

Tietokirjaraati ruotii viittä ajankohtaista tietoteosta. Raadissa ovat Suomen Tiedetoimittajain liiton pääsihteeri Ulla Järvi, Turun Sanomien kulttuuritoimituksen päällikkö Tuomo Karhu, Turun Kaupunginteatterin taiteellinen johtaja Mikko Kouki ja Turun yliopiston kulttuurihistorian professori Hannu Salmi. Juontajana Suomen tietokirjailijoiden viestintäpäällikkö Anne Rutanen.

Ohjelmatuottaja: Suomen tietokirjailijat