Juha Virkki

haastattelija

Perjantai
14.20-14.50
Jukola 2.krs
TIENHAARASSA – JOHTAJUUS ILMASTONMUUTOKSEN AIKAKAUDELLA.

Ilmastonmuutos muuttaa kaiken, mutta onko meillä keinoja toimia sitä vastaan? Sitran johtaja MARI PANTSAR ja dosentti JOUNI KERONEN keskustelevat siitä, miten demokratia voi torjua globaalin kriisin. Haastattelija Juha Virkki.

Ohjelmatuottaja: Docendo
Lauantai
15.25-15.45
Jukola 2.krs
KAUKO RÖYHKÄ – Marjatan poika.

Kauko Röyhkän odotettujen muistelmien avausteos kertoo poikavuosista aina ensilevyn ja esikoisromaanin julkaisemiseen, elämänvaiheesta, kun Röyhkästä tuli kuuluisa. Haastattelija Juha Virkki.

Ohjelmatuottaja: Docendo
Sunnuntai
12.00-12.20
Tieto B-halli

VESA VARES & MARI VARES: VALMIS VALTIOKSI – SUOMI JA EUROOPPALAINEN ITSENÄISTYMISAALTO.

Tarkastelussa eurooppalainen ensimmäisen maailmansodan lopun kriisi, murrosvaihe, jossa Suomi itsenäistyi. Miksi Suomi oli erilainen kuin muut samaan aikaan itsenäistyneet maat? Haastattelija Juha Virkki.

Ohjelmatuottaja: Docendo
14.40-15.10
Onerva 2.krs

TALVISODAN ALKAMISESTA 80 VUOTTA

Teoksessa PEKKA VISURI – EINO MURTORINNE: Hitlerin ja Stalinin kaupankäynti Suomesta 1939-1940: Kiista Suomen asemasta Saksan ja Neuvostoliiton vaikutuspiirissä esitellään uutta tietoa Suomen asemasta Saksan ja Neuvostoliiton välissä toisen maailmansodan alkuvaiheessa. Monia dokumentteja salaisista neuvotteluista ja sopimuksista ensi kertaa suomeksi. PEKKA VISURIA haastattelee Juha Virkki.

Ohjelmatuottaja: Docendo