Jaakko Mikkola

tuottaja TS kirja-klubi

Perjantai
14.10-14.50
Auditorio
TS KIRJAKLUBI ESITTÄÄ: PARAS KESKUSTELU IKINÄ!

Keskustelua digitalisaation ja lukemisen välimaastosta ja tulevaisuuden lukemisesta. Mukana tubettaja MIKLU, Kirjailijaliiton puheenjohtaja SIRPA KÄHKÖNEN ja Opetushallituksen pääjohtaja OLLI-PEKKA HEINONEN. Juontajina Tuomo Karhu ja Jaakko Mikkola.

Ohjelmatuottaja: Turun Sanomat
16.20-16.50
Tieto B-halli
DIGITALISAATIO - miten yhteiskunta, talous ja elämä muuttuvat, kun ala toisensa jälkeen digitalisoituu?

Digitalisaatio ymmärretään edelleen ikään kuin ATK:n saapumisena – uutena teknologiana, joka tekee asioista hienompia. Keskustelijoina JAAKKO LINDGREN, ALEKSI NEUVONEN ja ANTTI TOPONEN, haastattelija Jaakko Mikkola.

Ohjelmatuottaja: Tammi
Lauantai
11.50-12.25
Tieto B-halli
RISTO UIMONEN: Tulos tai ulos

Juha Sipilän kausi pääministerinä oli myrskyisin sitten Esko Ahon lamahallituksen 1990-luvun alkupuoliskolla. Uimonen käy läpi Juha Sipilän kauden keskeisiä tapahtumia ja paljastaa, mitä kulisseissa on tapahtunut. Uimosta ja emeritusprofessori HEIKKI PALOHEIMOA haastattelee Jaakko Mikkola.

Ohjelmatuottaja: WSOY
12.50-13.20
Agricola A-halli
JONAS HASSEN KHEMIRI (Ruotsi): ISÄN SÄÄNNÖT

Mestarillinen tulkinta rakastamisen vaikeudesta ja modernin isyyden haasteista. Raadollisen humoristinen romaani nuoren isän elämästä ruotsalaislähiössä, joka voisi yhtä hyvin sijaita Suomessa. Haastattelijana toimittaja Jaakko Mikkola.

Ohjelmatuottaja: Johnny Kniga
14.10-15.00
Tieto B-halli
TIETOKIRJARAATI!

Raati ruotii viittä ajankohtaista tietoteosta Levyraadin hengessä. Mukana TS Kirja -klubin tuottaja JAAKKO MIKKOLA, kirjailija NIINA REPO, kulttuurihistorian professori HANNU SALMI ja tietokirjailija TUULA VAINIKAINEN. Juontaja viestintäpäällikkö Anne Rutanen.

Ohjelmatuottaja: Suomen tietokirjailijat ry