Eppu Nuotio

Kuvaaja: Tommi Tuomi

Eppu Nuotio on kirjailija ja näyttelijä, ilmaisutaidon opettaja, suomentaja, ohjaaja ja näytelmäkirjailija. Nuotio on kirjoittanut lukuisia lastenkirjoja, romaaneja, kuunnelmia, näytelmiä ja tv-elokuvien käsikirjoituksia. Hän on myös käsikirjoittanut musiikkivideoita ja konsertteja sekä tehnyt laulujen sanoituksia.

Perjantai
11.40-12.00
Fiore A-halli
EPPU NUOTIO & MAAMI SNELLMAN: SALASANA – RAKKAUS

”Tiedätkö sen tunteen, että leijut maanpinnan yläpuolella onnen heliumin kannattelemana ja tajuat, että kaikki on ihan hullun hyvin. Sä vaan kuplit ja susta tuntuu, että kaikki on mahdollista, tiedät sä sen? Pieniä rakkauskertomuksia nuorille. Haastattelija Veera Vähämaa.

Ohjelmatuottaja: Lasten keskus
13.40-14.00
Lasten alue Lukulava B-halli
Salasana: rakkaus <3

Vuorovaikutteisessa lukuhetkessä tekijät kertovat kirjasta ja rakastumisesta ja keskustelevat tuosta tunteesta, joka kutittaa ja saa leijumaan. Eppu Nuotio, Maami Snellman, Sanna Pelliccioni

Ohjelmatuottaja: Lasten keskus
16.10-16.50
Eino 2.krs
SUURI DEKKARIPANEELI: TAIDETTA JA RIKOKSIA.

Taideasiantuntija PAULIINA LAITINEN-LITTORININ & Antti Marttisen esikoisteos KOLME PUNAISTA RUBIINIA (Aula&Co.) aloittaa keräilyesineiden maailmaan sijoittuvan Leo Lennox -sarjan. EPPU NUOTION & PIRKKO SOINISEN dekkarissa PUNAINEN VAATE (Bazar) dokumenttiohjaaja Salome Virta sotkeutuu Elin Danielson-Gambogiin liittyviin taideväärennöksiin. PATRICIA G. BERTÉNYIN SALAISUUKSIEN GALLERIA (Tammi) on kiehtova mysteeri taidemaailmasta. Moderaattori Matti Järvinen.

Ohjelmatuottaja: Suomen Dekkariseura