Anna-Riikka Carlson

kustantaja

Perjantai
13.10-13.30
Agricola A-halli
PERUUTETTU: MIKI LIUKKONEN: HILJAISUUDEN MESTARI

Kirjallisuuden rock-tähden hauska ja riivattu romaani ihmisistä, kommunikaation vaikeudesta ja asioiden kiinnostavuudesta, joka on aina asioiden vieressä. Haastattelija Anna-Riikka Carlson.

Ohjelmatuottaja: WSOY
17.25-17.50
Agricola A-halli
INKA NOUSIAINEN: MUSTARASTAS

Elokuu vuonna 1989, 17-vuotias Juha lähtee laivalle ja katoaa matkalla jäljettömiin. Tragedia muuttaa koko perheen elämän. Mitä oikein tapahtui eräänä yönä M/S Fennialla kaverusten risteilyllä? Haastattelija Anna-Riikka Carlson.

Ohjelmatuottaja: WSOY
Lauantai
11.40-12.00
Agricola A-halli
HELI LAAKSONEN: AURINKO. PORKKANA. VESI.

Runoissa vuorottelevat ilo ja suru, kepeys ja paino. Lounaismurre soi hilpeissä ja melankolisissa sävyissä mutta sivaltaa terävästi, kun runoilija ottaa kantaa oman kielen puolesta. Haastattelija Anna-Riikka Carlson. TULKATAAN VIITOTULLE PUHEELLE (Diak)

Ohjelmatuottaja: WSOY
13.30-13.50
Kallas
KATJA SEUTU: JÄÄTYVÄINEN

Runokokoelma maailman tilasta, siitä, mitä planeetallemme tapahtuu juuri nyt. Runoissa kuljetaan kauhun ja uhkan tuntemuksissa ja näkymissä, mutta etsitään mahdollisuuksia asettua uudelleen luonnon kiertokulkuun ja toivoon, kohdata siivekkäiden ja puiden katseet. Haastattelija Anna-Riikka Carlson.

Ohjelmatuottaja: WSOY
14.45-15.25
Auditorio
KIRJAILIJA JA HÄNEN KUSTANTAJANSA

Millainen on kirjailijan ja hänen kustantajansa välinen yhteistyösuhde? Keskustelemassa PAJTIM STATOVCI (Otava), MATTI RÖNKÄ (Gummerus) ja TUOMAS KYRÖ (WSOY). Moderaattori kustantaja Anna-Riikka Carlson (WSOY).

Ohjelmatuottaja: Suomen Kustannusyhdistys
Sunnuntai
13.30-13.50
Jukola 2.krs

ELINA HIRVONEN: PUNAINEN MYRSKY

Pakahduttava romaani sodan keskellä varttuneesta pojasta, josta kasvaa rauhantekijä. Haastattelija Anna-Riikka Carlson.

Ohjelmatuottaja: WSOY