Tiina AaltoAvain/BTJ Finland

haastattelija

Perjantai
11.20-11.40
Kallas
Selkokirjoja lapsille
Marita Hauhia: Emman ja Eetun koirapulma ja Mervi Heikkilä: Kissatalo. Selkokirjojen tarve kasvaa koko ajan. Yhä useampi lapsi lukee selkokielisiä kirjoja, mutta selkokieli sopii ihan kaikille. Haastattelija: Tiina Aalto.
Ohjelmatuottaja: Avain / BTJ Finland
13.20-13.40
Kallas
50 keskeisintä kotimaista elokuvaa ja kirjaa 100-vuotiaan Suomen kunniaksi!
Suomalaisista elokuvista moni perustuu kirjaan, mutta usein elokuvat ovat tunnetumpia kuin niiden alkuperäisteokset. Juri Nummelin kertoo, haastattelija: Tiina Aalto.
Ohjelmatuottaja: Avain / BTJ Finland Oy
14.00-14.20
Kallas
Kaisa Laaksonen: Suuri lukuseikkailu
Millaista on lasten tavallinen elämä kirjoissa? Mitä lastenkirjoissa syödään? Millä Suomen paikkakunnilla seikkaillaan? Suuren lukuseikkailun sivuilla voi kohdata taruolentoja, velhoja, kakkiaisia, merirosvoja, supersankareita ja isovanhempia sekä monia muita hahmoja, jotka lastenkirjoissa seikkailevat. Haastattelijana Tiina Aalto.
Ohjelmatuottaja: Avain/BTJ Finland
16.50-17.10
Kallas
Miten lavakauhun voi muuttaa lavahimoksi?
Lähes jokaisessa työssä esiinnytään, on sitten myyjä, opettaja, yritysjohtaja tai poliisi. Krista Launonen: LAVA -kauhu ja himo on suunnattu niille, jotka haluavat syventää esiintymistaitoaan tai päästä eroon esiintymisjännityksestä. Haastattelija: Tiina Aalto.
Ohjelmatuottaja: Avain/BTJ Finland Oy
Sunnuntai
13.40-14.00
Kuisti B-halli
Homeäidin päiväkirja
Homeongelma on arkipäivää yhä useammalle suomalaiselle. Homeäidin päiväkirja kertoo erään perheen koko elämän peruskallion, terveyden, toimeentulon ja turvallisen arjen horjuttaneesta vuosien homekotikriisistä. Susanna Makaroffia haastattelee Tiina Aalto.
Ohjelmatuottaja: Avain / BTJ Finland