Satu-Maria Rastashaastattelija

Sunnuntai
10.20-10.40
Tieto B-halli
Pekka Järvinen: Miten selvitä eläkepäivistä hengissä
Pekka Järvinen on työelämään erikostunut psykologi, jonka uutuuskirja Miten selvitä eläkepäivistä hengissä selvittää, mitä tapahtuu työelämän jälkeen. Eläkkeelle siirtyminen on merkittävä vaihe ihmisen elämässä, ja ihmiset suhtautuvat siihen eri tavoin. Haastattelijana Satu-Maria Rastas.
Ohjelmatuottaja: WSOY
11.00-11.30
Kallas
Itäinen Eurooppa mystisyyden ja realismin rajamailla
Jani Saxell: Tuomiopäivän karavaani, Katja Kaukonen: Lumikadun kertoja (WSOY) ja Saara Henriksson: Syyskuun jumalat (Into Kustannus). Saxell, Kaukonen ja Henriksson kulkevat romaaneissaan itäisessä Euroopassa realismin ja mystisyyden rajamailla. Miksi juuri Eurooppa? Haastattelijana Satu-Maria Rastas.
Ohjelmatuottaja: WSOY, Into Kustannus
12.20-12.40
Kuisti B-halli
Aki Linnanahde: Jere
Suomen kaikkien aikojen puhutuin jääkiekkoilija Jere Karalahti kertoo rosoisen tarinansa Tapulikaupungin lähiöstä urheilumaailman huipulle. Aki Linnanahdetta ja Jere Karalahtea haastattelee Satu-Maria Rastas.
Ohjelmatuottaja: WSOY
12.40-13.00
Auditorio
Janita Autio, Mikael Gabriel: HIMMEE
Ensimmäiselle kiertueelle voi lähetä vain kerran. Ja kun lähtee, se kannattaa tehdä tyylillä. HIMMEE kokoaa Vain elämää -ohjelmassa koko kansan hurmanneen Mikael Gabrielin ensimmäisen Suomen kiertueen tunnelmat ja Janita Aution kuvat yksiin kansiin. Mikael Gabrielia haastattelee Satu-Maria Rastas.
Ohjelmatuottaja: WSOY
16.40-17.00
Agricola A-halli
Tiina Laitila Kälvemark: Seitsemäs kevät
Pohjolassa ei ole ollut kunnon kesää kuuteen vuoteen. Eikö sen aika olisi jo? Romaani ahneudesta, rakkaudesta ja unelmien hinnasta. Kuka maksaa lopulta laskun kenenkin onnesta? Haastattelijana Satu-Maria Rastas.  
Ohjelmatuottaja: WSOY