Mikko Aarne

Perjantai
16.00-16.40
Kallas
Helka Belt: Lapsellinen ero (Kosmos) ja Marika Rosenborg: Sinä selviät kyllä (Otava)
Kun lapsiperhe eroaa, parisuhde päättyy, mutta vanhemmuus jatkuu. Erovuoden matkaopas. Ero ei ole vain yhden aikakauden loppu, se on samalla uuden ajan alku. Haastattelijana Mikko Aarne
Ohjelmatuottaja: Kosmos ja Kustannusosakeyhtiö Otava
Lauantai
10.30-11.00
Kallas
Häviö
Antti Nylénin Häviö on monolgi, essee, pamfletti, kiistakirjoitus, syytekirjelmä ja autofiktio, se on säälimätön kuvaus Suomalaisesta kirjallisuuselämästä, kulttuuripoliittinen puheenvuoro ja kannanilmaus, vetoomus taiteen, kirjallisuuden, sivistyksen ja vapaan älyn puolesta. Antti Nylén, haastattelijana Mikko Aarne
Ohjelmatuottaja: Kosmos
16.20-16.50
Kuisti B-halli
Ina Westman: Henkien saari
Onko toivotonkin maailma toivoa täynnä? Ina Westman pohtii länsimaisen ihmisen ahdistusta maailman pahoinvoinnin ja oman hyvinvoinnin välissä. Haastattelijana Mikko Aarne.
Ohjelmatuottaja: Kosmos
17.10-17.50
Eino 2. krs
Kannabiskirja
Kannabiskirja on asiallinen ja kattava tietokirja polttavan ajankohtaisesta aiheesta. Anton Vanha-Majamaa, haastattelijana Mikko Aarne.
Ohjelmatuottaja: Kosmos
Sunnuntai
11.10-11.50
Eino 2. krs
Täysin automatisoitu avaruushomoluksuskommunismi
Maailma näyttää tällä vuosituhannella syöksyvän kohti loppuaan: maapallo lämpenee, äärioikeisto nousee ja populaarikulttuuri on täynnä zombeja ja dystopiaa. Mutta miten tähän on jouduttu, ja olisiko mahdollista löytää rakentava ratkaisu? Pontus Purokuru, haastattelijana Mikko Aarne.
Ohjelmatuottaja: Kosmos