Kirsi Hietanen

Lauantai
14.45-15.30
Onerva 2. krs
Rakkautta kirjoihin vai maksettua markkinointia?
Mikä saa kirjabloggaajat käyttämään vapaa-aikansa lukemiseen ja kirjojen arviointiin? Entä syrjäyttävätkö podcastit, vlogit ja lifestyleblogit kirjablogit? Keskustelijoina kirjailija Pajtim Statovci, Tuomas Aitonurmi Tekstiluola-blogista, Kirsi Hietanen Kirsin kirjanurkka -blogista, Arja Korhonen Kulttuuri kukoistaa -blogista, Tuija Takala Tuijata-blogista ja Jonna Tapanainen Sivumennen-podcast. Keskustelua johdattelee Airi Vilhunen Kirsin Book Club -blogista. Mukana blogien puolituntisessa on myös muita kirjabloggaajia, joten jos etsit sinun kirjamakuusi sopivaa blogia tai olet itse kiinnostunut oman blogin aloittamisesta, tämä on juuri sopiva tilaisuus sinulle.
16.25-16.45
Eino 2. krs
Salainen veljeskunta – viihdyttävää tietoa ja vauhdikasta jännitystä nuorille.
Arkeomysteeri-nuortenkirjasarjassa historian myytit yhdistyvät vauhdikkaaseen seikkailuun kansainvälisessä ympäristössä. Kirjailijanimen Nemo Rossi takana ovat historiantutkijat Mika Rissanen ja Juha Tahvanainen, joiden teoksia on palkittu mm. Tieto-Finlandialla. Kirsi Hietanen haastattelee. Käsiteltävänä teos Salainen veljeskunta sekä siihen liittyen Arkeomysteeri-sarja.
Ohjelmatuottaja: Myllylahti
Sunnuntai
13.40-14.00
Fiore A-halli
Leipuri – rankat jäähyväiset
Labyrintti-sarjan päätösosa Leipuri on henkeäsalpaava tarina murhatutkinnasta, joka saa Janne Rautakorven ja Liisa Sarasojan katsomaan pahuutta silmiin – liian läheltä. Mutta miltä kirjailijasta tuntuu luopua hahmoista, joiden elämää on elänyt neljän teoksen verran? Arttu Tuomista haastattelee Kirsi Hietanen.
Ohjelmatuottaja: Myllylahti