Karoliina Suoniemi

Lauantai
13.40-14.00
Ilonin ihmemaa B-halli
Karoliina Suoniemi: Ihan oikeat prinsessat ja prinssit
Satujen prinsessat nukkuivat sata vuotta tai tanssivat keskiyöhön asti tanssiaisissa, mutta mitä aivan oikeat prinsessat ja prinssit tekivät ja miten he elivät. Tiina Aalto haastattelee.
Ohjelmatuottaja: Avain
Sunnuntai
13.55-14.25
Kallas
Cosplay-paneeli
Mitä cosplay tarkoittaa ja miten sitä voi harrastaa Suomessa? Karoliina Suoniemi, Saga Heittola, Anniina Peippo. Paneelin vetäjä: Mia Lehtonen.
16.00-16.40
Kallas
Kirjailija-akatemian antologia -paneeli
Kirjan talon Kirjailija-akatemian koosti yhtenäisen novelliantologian osana lukuvuoden mittaisia opintoja. Antologia on harrastajakirjoittajien kokonaan kirjoittama ja toimittajana on Kirjailija-akatemian ohjaaja, kirjailija Jussi Seppänen. Paneelissa käydään keskustelua vertaisarvioinnin ja -tuen merkityksestä, pohditaan omaa kirjoittajaidentiteettiä ja tekstin valmiiksi saattamista. Millaista kirjoittajia on ohjata? Millainen on kollektiivinen luomisprosessi sekä ohjaajan, kirjoittajan että järjestäjän näkökulmasta? Elina Iso-Järvenpää, Kirjan talon toiminnanjohtaja Petri Tähtinen, sekä antologian kirjoittajat Frida Pessi ja Christian Lenander. Paneelin juontaa Karoliina Suoniemi. Käsiteltävä teos: Kirjan talon Kirjailija-akatemian antologia Viimeinen versio.
Ohjelmatuottaja: Kirjan talo