Kaisu-Maria ToiskallioPerjantai
16.00-16.20
Kuisti B-halli
Jyrki 69:n seikkailuja
Suomen tunnetuimman goth’n’roll-bändin The 69 Eyesin Jyrki Linnankivi kertoo erikoislaatuisista matkoistaan, kohtaamisista kultti- ja supertähtien kanssa sekä muistoja niin kaupunkien valoista ja varjoista kuin maailman äärilaidoiltakin. Jyrki Linnankivi: Kulkurin valssi. Haastattelijana Kaisu-Maria Toiskallio.
Ohjelmatuottaja: Like
Lauantai
12.20-12.40
Agricola A-halli
Erään ajan anatomia
Yhden yön romaani Suomesta jossa valmistaudutaan sotaan, eletään Neuvostoliiton ja natsi-Saksan välissä. Finlandia-palkittu Rosa Liksom kaivaa esiin luurankoja kansakunnan kaapin sisältä, sen alta, päältä ja takaa. Rosa Liksom: Everstinna – Erään ajan anatomia. Haastattelijana Kaisu-Maria Toiskallio. Diakonia-ammattikorkeakoulun neljännen vuoden tulkkiopiskelijat tulkkaavat esityksen viitotulle puheelle.
Ohjelmatuottaja: Like
Sunnuntai
11.00-11.20
Auditorio
Kauko Röyhkä ja Olga Välimaa: Piru irti Islannissa
Taiteilijat matkalla Islannissa. Kauko Röyhkä ja Olga Välimaa kertovat kokemuksistaan Islannissa matkustavien taiteilijoiden silmin sekä road-henkisen matkakirjan tekemisestä. Haastattelijana Kaisu-Maria Toiskallio.
Ohjelmatuottaja: Like
12.20-12.40
Agricola A-halli
Kirjoittamisesta ja masennuksesta
Kun elämä pelottaa enemmän kuin kuolema. Anna-Leena Härkönen kertoo uuden romaaninsa maailmasta: masennuksesta ja kirjoittamisesta. Anna-Leena Härkönen: Valomerkki. Haastattelijana Kaisu-Maria Toiskallio.
Ohjelmatuottaja: Kustannusosakeyhtiö Otava
15.20-15.40
Agricola A-halli
Viiltävä kertomus lihansyönnin maailmasta
Juha-Pekka Koskinen kertoo romaanistaan, jossa yksinäinen visionääri suunnittelee läpimurtoa maailman ruokapulan ratkaisemiseksi. Kannibaalien keittokirja. Haastattelijana Kaisu-Maria Toiskallio.
Ohjelmatuottaja: Like
16.00-16.20
Fiore A-halli
Syväsukellus pohjoisen mielenmaisemaan
Tommi Liimatta: Autarktis, kertoo taidokkaasta romaanistaan, jossa äänessä on kolme ikäpolvea, joukossa rampautunut sotasankari, Ruotsiin muuttaja ja työvoimatoimiston tyytyväinen asiakas. Haastattelijana Kaisu-Maria Toiskallio.
Ohjelmatuottaja: Like