Jaakko Pietiläinen

Perjantai
16.30-17.00
Agricola A-halli
Riku ja Tunna: selviytymisopas
Riku ja Tunna antavavat äänen muutokselle ja sukeltavat syvälle internetiin, populismiin, seksiin, robotisaatioon, aineettoman omaisuuden ja ruuan tulevaisuuteen. Keskustelu niille, jotka haluavat pelastaa maailman ja jäädä muutoksessa henkiin. Tuomas Milonoff, Riku Rantala. Jaakko Pietiläinen haastattelee.
Ohjelmatuottaja: Johnny Kniga
Sunnuntai
11.05-11.30
Kuisti B-halli
Mikko-Pekka Heikkinen: Betoniporsas
Kaivopuisto on muuttunut Punaisen Ristin pakolaisleiriksi, sillä Suomen maakunnat ovat romahtaneet ja Helsinki täyttynyt uutta elämää etsivistä maalaisista. Helsinkiläismielisyys kärjistyy, kun Punavuoren hipsterit radikalisoituvat. Jaakko Pietiläinen haastattelee.
Ohjelmatuottaja: Johnny Kniga
12.50-13.10
Auditorio
Johanna Sinisalo: Iron Sky - Renaten tarina
Renaten tarina on hykerryttävän satiirinen kertomus nuoresta naisesta, joka kasvatetaan nuhteettomaksi natsiksi salaisessa kuulinnakkeessa. Miltä näyttää Maa Kuusta, kun sitä katselee nuori nainen? Jaakko Pietiläinen haastattelee.
Ohjelmatuottaja: Johnny Kniga
15.20-15.40
Agricola A-halli
Maria Veitola: Veitola
Miten syömishäiriön kanssa painiskelleesta nuoresta naisesta tuli aikuinen, jonka ulkonäön ruotiminen tuntuu välillä olevan koko kansan huvia? Marian tarina antaa vertaistukea jokaiselle: sekä niille parikymppisille, jotka potevat ura- ja parisuhdevalintojaan ja vielä miettivät, mitä haluavat elämällään tehdä, että niille nelikymppisille, jotka näkevät Marian vaiheissa oman aikuistumisensa kaaren. Jaakko Pietiläinen haastattelee.
Ohjelmatuottaja: Johnny Kniga