Ilkka Kanerva

kansanedustaja, Varsinais-Suomen maakuntahallituksen pj

Perjantai
12.55-13.30
Fiore A-halli
Turun tie 1917-18
Timo Soikkanen alustaa, sekä keskustelee Ilkka Kanervan, sekä Ilkka Kantolan kanssa teemasta miten Turku ja Varsinais-Suomi erosivat tuona aikana muusta Suomesta.
Ohjelmatuottaja: Varsinais-Suomen liitto
15.45-16.25
Jukola 2. krs
Lasse Lehtinen: Minä ja Kekkonen
Ilkka Kanerva haastattelee.
Ohjelmatuottaja: Kustannusosakeyhtiö Otava
17.00-17.30
Tieto B-halli
Miksi poliitikot vihaavat toimittajia
Toimittajat ilman rajoja Muutos - 100 kuvaa sananvapaudesta. Vuoden 2018 indeksi heijastaa kasvanutta vihamielisyyttä toimittajia ja tiedotusvälineitä kohtaan, eikä se rajoitu enää ainoastaan Turkin ja Egyptin kaltaisiin autoritäärisiin maihin. Myös Euroopassa poliitikkojen tiedotusvälineisiin kohdistama vihamielisyys on nousussa. Tilanne ei ole ongelmaton Suomessakaan, mutta miksi poliitikot eivät puutu vihamielisyyteen päättäväisemmin. Jessikka Aro ja Ilkka Kanerva. Keskustelua johdattelee Jarmo Mäkelä.
Ohjelmatuottaja: Toimittajat ilman rajoja
17.30-17.50
Tieto B-halli
Tulta ja tuhoa - Donald Trump Valkoisessa talossa.
Toimittajat Tuomo Karhu ja Jaakko Mikkola, kansanedustaja Ilkka Kanerva ja tutkijatohtori Henna-Riikka Pennanen. Esitys tulkataan viitotulle puheelle.
Ohjelmatuottaja: Tammi
Sunnuntai
15.10-15.40
Kuisti B-halli
Kari Häkämies: Vallanjano
Kari Häkämiehen Vallanjano on hurja kirja vallan juovuttamista ihmisistä ja eduskunnan pylväiden taakse verhotuista salaisuuksista; kukaan ei ole koskaan kuvannut suomalaista poliitiikkaa näin, eikä kukaan tunne sen kaikkia puolia kuten Häkämies! Haastattelijana kansanedustaja Ilkka Kanerva.
Ohjelmatuottaja: Kustannusosakeyhtiö Teos