Ari Elohaastattelija

Perjantai
12.00-12.30
Kuisti B-halli
Nyt pelittää!
Elina Lappalainen, Jussi Kaakinen: Nyt pelittää! on lastentietokirja pelien tekemisestä ja pelaamisesta. Kaikki pelaavat, mutta millainen oikeastaan on hyvä peli? Miksi pelit koukuttavat ja miten niitä tehdään? Elina Lappalaista haastattelee Ari Elo.
Ohjelmatuottaja: Tammi
16.50-17.20
Auditorio
Tuula Karjalainen: Tyko Sallinen
Turun Taidemuseossa avautui syyskuussa Tyko Sallisen näyttely ja Tammelta ilmestyi viime vuonna Tuula Karjalaisen kirjoittama Tyko Sallisen elämänkerta. Amanuenssi Christian Hoffmann ja Tuula Karjalainen keskustelevat yhdestä kotimaisen maalaustaiteen näkyvimmistä hahmoista, Tyko Sallisesta. Haastattelijana Ari Elo.
Ohjelmatuottaja: Tammi
Lauantai
10.20-11.00
Agricola A-halli
Millaista on tehdä kirjoja läheisen ihmisen kanssa?
Sisarukset Sinikka ja Tiina Nopola ovat tehneet lastenkirjoja yhdessä yli 25 vuotta, ja vauhti sen kuin kiihtyy. Millaisia iloja ja haasteita läheisen ihmisen kanssa kirjoittaminen aiheuttaa, ja kuinka se vaikuttaa sisarussuhteisiin? Mukana keskustelussa on myös kuvittaja Salla Savolainen. Haastattelija Ari Elo
Ohjelmatuottaja: Tammi
13.30-13.50
Tieto B-halli
Jouni Ranta ja Marko Erola: Vilpitön mieli
Jouni Ranta on myynyt elämässään satoja taideväärennöksiä yksityishenkilöille, toisille kauppiaille ja huutokaupoille. Marko Erolan kirjoittamassa Rannan elämäkerrassaan entinen taidekauppias kertoo, millainen väärentäjän paratiisi Suomi on ollut. Tietääkö kukaan kuinka paljon väärennettyjä Gallen-Kalleloita, Halosia, Järnefeltejä tai Schjerfbeckejä suomalaiskotien seinillä roikkuu? Haastattelijana Ari Elo.
Ohjelmatuottaja: Tammi
16.20-16.40
Kuisti B-halli
Jämpti järjestys
Arjen asiantuntijat kertovat, miten olemme päätyneet tavaratulvaan, ja kuinka järjestäminen helpottaa arkeamme. Ilana Aalto: Paikka kaikelle, Jenni Sarras: Tavarataidot. Haastattelijana Ari Elo.
Ohjelmatuottaja: Atena Kustannus